Zadels

Ikonic
Sinds begin 2022 ben ik dealer van het merk Ikonic. De ambitie van de ontwerper, was een hoogkwalitatief zadel te maken, met een optimaal comfort, dat materialen uit de beste kwaliteit zou koppelen aan een systeem (=verwisselbare zadelboog) waardoor het zadel aangepast zou kunnen worden aan de rug van elk paard.

De Ikonic zadels zijn onder te verdelen in 3 reeksen namelijk:

Elite reeks
Een hoogkwalitatieve zadellijn die de traditie van de zadelmakerij verenigt met moderniteit om een technisch optimaal afgewerkt zadel aan te bieden dat zijn waarde bewezen heeft.

De Elite zadellijn is afgewerkt met de meest hoogwaardige ledersoorten, waarbij de zadels bestaan uit zadelbomen in composiet dat zorgt voor zeer goede technische eigenschappen, soepelheid en aanpasbaarheid.

De modellen van deze reeks hebben hun waarde bewezen bij ruiters die aan competitie doen op het hoogste niveau.

Wij verenigen de kwaliteiten van de traditie van de zadelmakerij en de moderniteit van de productie om een technisch optimaal afgewerkt kwaliteitsproduct aan een eerlijke prijs te bieden.

Deze lijn doet geen afbreuk aan de gebruikelijke eigenschappen van ons merk, met de verwisselbare zadelbogen, de met wol opvulbare panelen evenals de mogelijkheid tot personalisering van bepaalde delen.

https://www.ikonicsaddlery.com/nl/producten/zadels/elite-reeks

Pro “Evolution” reeks
Een reeks van zadels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om iedereen in de mogelijkheid te stellen een goed nieuw zadel te kopen voor een redelijke prijs.

De Evolution reeks is een nieuw reeks van zadels dat steunt op de ervaring en techniciteit van ons Elite assortiment.

Deze reeks maakt het voor ruiters mogelijk om een hoogkwalitatief zadel te kopen tegen een redelijke prijs.

De klassieke reeks Evolution heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding terwijl het een grote aanpasbaarheid ten behoeve van de paarden biedt (verwisselbare zadelboog, met wol opvulbare panelen) zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de materialen.

Dit gamma biedt ook de mogelijkheid om bepaalde delen te personaliseren, zoals de achterste bies en de beugelriemdoorgangen.

https://www.ikonicsaddlery.com/nl/producten/zadels/pro-evolution-reeks

Light Reeks
De Ikonic hybride zadels zijn gemaakt van leer, maar bevatten ook enkele synthetische onderdelen, het is de verstandige combinatie van deze twee materialen die ons in staat stelt om u een zadel van een dergelijke kwaliteit aan te bieden tegen een prijs die zo voordelig is.

Het gamma zadels LIGHT is samengesteld uit Hybride zadels.

De doelstelling van de Light reeks is om technisch afgewerkte zadels aan te bieden aan een uiterst voordelige prijs (Light).

Om deze doelstelling op het vlak van de prijs te bereiken hebben wij bij de fabricage van dit gamma op strategische plaatsen kunststofdelen geïntegreerd, en hebben dus deze combinatie van twee types materialen Hybride genoemd.

https://www.ikonicsaddlery.com/nl/producten/zadels/light-reeks